This Website contains adult content which may include images, sounds, and videos of a sexually explicit nature. If you are under 18, please leave the site now.

Tuesday, 19 April 2011

budak pkbm

benda ni jadik time aku form 3.ak couple ngn senior aku.dr segi rupa,mmg la sedap mata memandang.body pon not bad.budak kadet la katakan.. hubungan kitorang mula2 juz adik n abg agkat.tk lame lps tu bru dia propose aku. mase tu mmg aku jenis yang setia n sayang giler kat dia.satu ari tu dia ajak jumpe lepas waktu skolah.kitorang jpe kt wakaf sebelah dewan.mula2 borak biasa.tiba2 dia ayat aku.. "alyn comel lah.abg syg kt alyn.abg ske tgk alyn.body alyn comel"dia ckp kt aku. mse tu aku pnye body tembam.tp tk chubby..kira sedap peluk lah.aku pun cakap kat dia. "ni pehal nk puji org lebih2?nk pew sebenarnyer?" tibe2 de la malaun2 yang mengacau ketenteraman sejagat. dia pun ajak aku blah.kitorang g kt bilik budak pkbm.lepak..tgh2 borak,tibe2 dia kiss pipi aku.aku ni slalu gak ringan2 ngn dak skola rendah aku dulu..huhu..aku tanye nak ape tp dlm kepala aku mcm da aku bayangkan.kepala da penuh air. dia terus tarik tengkuk aku n bibir dia menyambar bibir aku.aku terdiam.tk lame lps tu aku pun ikut rentak n berlawan lidah dengan dia.tudung skola aku pun da hilang bentuk.trus aku cabut cmpak tepi. tgn dia mengusap leherku dgn manje.aku da stim..tp aku tanak gelojoh.dr leher dia usap luar bju kurung skola aku.aku mendesah.mata masing2 da layu tk terbukak.dia meramas buah dadaku y tengah mekar ranum.tbe2 dia berhenti kiss n menarik baju skola ku melepasi tgn.tinggal bra aku y warne hitam.tk tunggu lame dia terus benamkan mukanya ke celah buah dadaku. "alyn,cantik barang alyn..kulit alyn gebu" aku y stim tk dpt nk jawab.tengah nikmat..seluar dlm aku da basah.aku usap dada dia.aku main puting dia dr luar.trus dia buka baju.sambil tu dia cabut bra aku jugak.tersembul 2 buah bukit yang segar bugar sbb stim.dia sengih merenung 2 bukit tuh. "alyn,abg haus la..nk nenen leh tak?" dia merengek. "boleh sayang..." trus dia sumbat buah dada aku msuk dlm mulut dia. "sss...hurm....sedap..." aku mendengus. "sedap?nak lg?nk romen?" tanye dia dgn sengih nakal. "nak.....hurm...ssss...." ntah bila masenyer dia lucutkan kain aku ngn spender,dia pun bukak zip sluar dia.terjojol pedang azimat dia.tk pnjang sgt tp cukup besar untuk aku.huhu..aku duduk kt kerusi plastik kt situ.dia halakan pedang dia ke mukaku n suruh aku hisap.aku pun terkejut.perlu kew? dia tari kepala aku n aku pun terpaksa masukkn ke dlm mulutku.payah jugak sbb mulut aku kecik.ek!!penuh dah mulut aku.perlahan2 dia sorong tarik batang dia.aku nk termuntah tp aku try.meleleh airmata aku. tk lame pastu dia tarik kluar.dia kiss bibir aku,peluk aku erat2.oleh sbb tk selesa kt kerusi,aku baring kt lntai.nsib bek bilik tu pkai tikar plstik n mmg kene bukak kasut msuk dlm.so,mmg bersih. dia terkam aku mcm rimau.bdn aku ditindih.berat tp aku rase best.dia gomol aku smpai aku stim n pussy aku basah balik. "abg...tk tahan.....nak...."aku merengek.. "kejap la syg..." aku mmg da tak igt hape dah.air penuh kt kpale. dia berhenti menggomol aku.dia renung aku. "sayang nak abg buat?" "nak...tk tahan..." perlahan2 dia buka kangkang aku.terserlah la mahkota ku y tembam.sememangnyer aku memiliki tundun y tembam n nmpak ketara walaupun tgh baring. dia main2kn jari kt celah pussy ku y da lencun.ahh...nikmat...diselaknya n nmpk la jelas mutiara indah kt tgh tu.trus dia pegang btg yang da keras tu hala kt pussy aku.dia main2kn smpai aku tk tentu arah.tk sabar nk rase btg msuk dlm pepek aku. pelan2 dia cucuk pussy aku.ek!!sakit!!aku try thn.. dia cucuk lg.. "uuuu....sakit bang!!pedih!!" "sabar..thn sikit.jap je nih.." dengan satu nafas dia trus tikam lubang pussy aku dgn keadaan aku tk bersedia. "AAAAAARRRHHH!!!!!SAKIT!!!!"aku hampir menjerit. trus dia tutup mulutku smbil pujuk.. "ssyyhhhh.....sory2...jgn jerit.t org dgr" meleleh air mata aku..sakit..pedih sgt.. dia bg aku rehat smpai aku lega n bersedia untuk adegan seterusnya. dia sorong tarik btg kluar masuk pussy aku.aku y tgh sakit mula rase best.tk lame pastu aku rase nikmatnyer. "laju lg bang..sedap..."aku merengek dia pun lajukan hayunan smpai aku leh dgr bunyi air dikocak..kuat. "ah..ah..ah..ah..!!!lg bang..sedap.." setiap hayunan yang dibuat mmg menggegar tubuh aku. dia sempat cium bibirku n menghisap buah dadaku..sedap.. lps 10minit mendayung,bdn aku mula menggeletar.aku kejang... ARHHHHH........ aku klimaks.terhenjut2 aku menahan klimaks dn masih dihayun oleh dia.selang bpe minit,dia pun klimaks.trus dikeluarkan btg dia n pancut ats perutku.msg2 bermandi peluh.dia tersenyum kt aku.aku pun balas senyum hendak tak hendak sbb letih n berdenyut lg pepekku. "sedap sayang?" dia tanya. "sedap tp sakit..."aku mengadu. lps berehat melepaskan lelah.aku n dia trus pkai bju n balik. sebelum balik sempat dia bisik kt aku. "best main ngn syg.body syg mantap.." buat aku senyum smpai ke telinga.aku lantas mencium pipi dan bibirnya n trus balik. mula dr hari tu,stiap kali ade peluang mmg aku projek dgn dia..kitorang pnah buat kt bilik generator skolahtepi padang.n aku pun da start dtg skola awal.6.40pg aku da terpack kt skola..bukn semangat dtg skola.tp semangat nk projek.hehehe.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment