This Website contains adult content which may include images, sounds, and videos of a sexually explicit nature. If you are under 18, please leave the site now.

Tuesday, 19 April 2011

minah lesbian kene batang butoh

org len nk kongsi pglmn aku pon ade cite gak. bnde ni jadi taon ni.mlm mtu mmg la mlm yg tersgtlah boring.mlm tu kerane boring aku ngn mmbe2 umah sewa aku, jon ngn alep layan la cite scorpion king yg ade the rock. tgh2 stim tgk kelly hu bogel dgn tibe2 si alep kate 'lan,kite gi merendek org wat projek kat kubo cine tu nk ?' jon time tu da separe tido da.so aku ngn alep kejut si jon dan bgtao plan kami,dan plan kami dilancarkan.tgh ronde,jon spot ade satu kapel nga sonok men rabe kat satu kubo besar.mlm tu bln cerah so kami nmpk la agk jelas.by the way,alep bwk handycam nk rakam aksi panas.smbg cite.... tgh kami syok tgk,tibe2 alep gi lg dkat.dekat mmg kalu alep kentut pon diorg bole dgr .smbil aku nga tgk ape alep wat,jon tego aku,'lan,tu lesbian tuh!'mulenye aku kurg cye gak,coz jon ni mate keron,tp mlm ni ape yg jon sgke betol.dalam ati aku,pdn la alep nk gi amek close shot.kami tgk je mule2,then dtg satu idea setan kat kepale aku.aku bgtao jon idea aku dan kami pggl si alep and bgtao idea aku.utk pengetahuan korg la,idea aku ialah ntuk ugut minah lesbian 2ekor ni ntuk jadi bahan pemuas nafsu kitorg mlm tuh.setelah semue stuju ngn idea aku,kami bertige pergi menghampiri psgn lesbian tuh. tgh diorg sonok,kami 3 sergah diorg dan dgn serta merta diorg stop dan cover body diorg yg bhgian atas tggl coli je .aku buat muke siyes mse jerkah diorg pdhal dlm ati ngah excited nk mati,hahaha.so kami mule la maen psycho kpale otak diorg.kami ugut nk sebar video diorg projek td.dgn pucat diorg ni mntk tolong jgn wat cm2.siap sggup byr kitorg lagi.otak aku mmg a byg mcm2 aksi da mlm ni.dgn otometik,jon kate 'kitorg tanak duit,kitorg nk bnde laen,bole?'bgos gak otak si jon nih.'ikot kitorg.' kate alep. dipendekkan cite yg pnjg,minah 2eko tu ikotla kami balek naek kete aku.smpai je umah bru aku prasan,yg minah 2eko ni,sorg cine sorg melayu.yg plg aku best ialah 2-2 mak aih comelnyee.sygnye jd lesbo.muke ketakutan diorg mmg wat aku stim.kami bwk minah 2eko ni naek bilik aku .coz bilik aku plg strategik.kami ckp kat minah tu kalu tanak malu kene ikot je ckp kitorg mlm ni.mule2 diam je.muke cam takot2 lagi.mule2 diorg kate tanak tp lepas alep ugot nk letak youtube tibe2 diorg kate diorg stuju.aku dgn jon happy tros.aku tarik yg melayu,nme die tasha.jon ngn alep keje kan yg cine.aku tros mengorak langkah.aku da ilg terune time aku form4 lg.so aku agk experience la.tasha ni kecik je org die,tggi lbey kurg bahu aku.aku tggi 178.body kecik,tetek die kecik tp padat,tu yg wat aku geram tuh.lg satu die ni mmgla kulit putih melepak.aku bukak baju tasha ni satu2 smpai la bogel.smbil tu aku men2 ngn spot2 sensitif die.minah ni pnye la takot smpai dok diam je.aku ilg saba,aku soh die kulum kote aku.die x reti,tp aku ajar la sikit2.aku kejekan cipap die,stim abes bdk ni bile aku men kelentit die.aku try jolok jari aku dlm lubg die,sgt ketat dan die kate'pliss jgn wat camtu,sakit'aku hairan la.asal sakit xkan lesbian ni dare lg? aku tros je keje kan tetek die yg kecik tp padat smbil tgn lg sebelah seluk cipap die.geram aku.sampai time aku try nk jolok die,nk msok mmg xleh nk msok.tasha ni dah rayu2 da sakit.then bru aku konfem minah ni dare lg.aku pelik tp dlm hati sonok coz da lme x dpt dare. nk disambung cite aku ckp kat tasha ni,aku pelik coz die ni dare lg.die kate mlm ni 1st time die wat lesbian,hahaha. aku sonok coz dpt minah ni.smntare tu minah cine tu da trok kene ngn jon ngn alep.jon wat doggie kat minah tu smbil minah tu isap konek alep.haha.aku je yg x stat2 lg.so aku tros smbg dan soh tasha tu diam je biar aku yg control.aku brgkan die smbil kangkang kaki tasha ni seluas yg bole.aku men kan dulu kote aku kat kelentit die.bia die basah lagi,then aku try msok slow2.merengek sakit bdk ni.then aku stop bile kepale butoh aku da masuk.bile die da stop merangek aku kiss mulut die,tgh men lidah, aku tekan slow,smpai masok abes.aku tros men tetek die ngn kiss die ntuk kurgkan rse sakit die.haha.aku mmg gentleman mse kongkek.aku bia lame sk8 dlm cipap die.aku pradsan ade sikit air mate die kua.sian ade gak tp setan da rasuk.lepas seminit cm2 aku mule gerak cam bese.mule2 slow then makin lame makin laju.tasha ni yg mulenye tanak mule rse stim.die mule bg respon kat sume yg aku wat.plg best setiap kali aku rodok btg aku dlm cipap die,suare kecik die merengek,mmg stim abes.bile aku da nk sampai akustop kejap.aku tuka position soh die plak naek atas.position ni kurg best bg laki tp aku bole tahan lme sikit.mse ni mmg best,smbil die nga henjut btg aku kat atas aku usha muke stim ngn dgr suare die mmg stim.stiap kali die tron bwh suare kecik die merengek sedap.mmg best. lpas stgh jam aku rse nk pancut da.aku balik posisi asal dan mule hayun laju2.tasha mmg da stim,die da lupe yg die ni lesbian.tasha pon da 3,4 kali klimaks da.mse yg last tu menggeletar bdn die.aku tgk jon ngn alep maseh mngerjakan cine td.tp kali ni maen pintu dpn dan pintu blakang.haha.nmpk best.tibe2 aku x jadi nk pancut.aku nk rse lubang jubo dak ni.akutarik kote aku da mule men2 lubang jubo die.aku bsh kan jari aku ngn air cipap die dan jolok jari tgh aku dlm jubo die.die jerit.aku mule men sorong tarik pakai jari aku.bile die da stat mcm enjoy sk8 aku tarik and cube msokkan btg aku.kali ni die lwn balik die meronte kate sakit.last aku gune kudrat jantan aku, pgg tgn die dan rodok jubo die pelan2.skali lg aku tgk die nagis kesakitan.tp lepas lme2 sk8 die mule enjoy btg aku dlm jubo die.ketat sial jubo die.last aku pam laju2 jubo die smpai aku pancut kat dlm jubo die.mmg best.tasha yg mulenye melawan pon enjoy btg aku dan aku mmg enjoy cipap die. bile aku tgk jon ngn alep pon da abes,aku gi bincang ngn diorg coz aku nk wat lg ngn tasha.pastu alep ckp kat diorg yg diorg kene dtg setiap kali kitorg pggl kalu tanak video tu tersebar.bgos tol otak alep ni.tp yg buat aku kagum ialah 2-2 minah ni stuju tros tnpe bntahan.x mcm mule2 td.tros je setuju kate okey,diorg janji.aku lg sonok.pastu aku ckp kat alep aku nk tasha je.diorg oke sbb bnde ni idea aku da diorg x kesa.mlm tu kitorg projek smpai pg.pg tu tasha senyum kat aku and bg aku no phone die.sonok aku da dpt hmba seks private.so smpai skang kitorg still enjoy mcm aritu.nati aku cite time aku kejekan kakak tasha 2jam sblom nikah. adios.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment