This Website contains adult content which may include images, sounds, and videos of a sexually explicit nature. If you are under 18, please leave the site now.

Saturday, 23 April 2011

Saiz Zakar Melayu

Kajian menunjukkan terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi .


Saiz Zakar Melayu
Zakar yang besar?

 1. Saiz  dipengaruhi oleh pengambilan zink ketika hamil
  Kekurangan pengambilan zink ketika hamil mempengaruhi perkembangagan organ pembiakan. Namun masih kurang kesedaran pengambilan zink di kalangan ibu-ibu yang hamil. Selain itu pengambilan zink perlu di bawah nasihat doctor selama ibu .
 2.  Melayu dipengaruhi oleh makanan ruji
  Nasi adalah makanan ruji bagi masyarakat Melayu. Namun semasa pembesaran, protein lebih banyak diperlukan berbanding. . Yang terjadi sekarang anak-anak sekarang gemuk-gemuk tapi tidak bertulang besar. Akibatnya, zakar tidak berkembang secara optimum, selain nasi mengandungi unsure satu  yang menghalang penyerapan Zink dalam tubuh.
 3. Saiz Zakar Melayu dipengaruhi oleh pemakaian seluar dalam
  Kebiasaan memakai  yang  sepanjang hari bukanlah suatu yang baik. Hindarilah memakai seluar dalam yang  dengan menggantikannya dengan seluar pendek dan longgar atau boxer. Peredaran  dan pertumbuhan zakar akan lebih baik.
 4. Saiz Zakar Melayu dipengaruhi oleh f 
  Jangan bersunat ketika   pertumbuhan, biarkan  zakar dan zakar berkembang lebih dulu. Umur yang sesuai  13-14 tahun. Berkhatan pada usia ini, membuatkan  zakar tertarik. Boleh mencontohi kebiasaan unik bangsa Afrika yang sejak  hingga  selalu mereka. Tak hairan bangsa Afrika dikenali sebagai bangsa berakar besar.
Walaubagaimanapun, tidak  dibuktikan sepenuhnya bahawa adakah faktor-faktor yang dinyatakan oleh kajian ini untuk saiz zakar melayu betul-betul  dibuktikan kesahihannya secara 100%.

No comments:

Post a Comment