This Website contains adult content which may include images, sounds, and videos of a sexually explicit nature. If you are under 18, please leave the site now.

Thursday, 21 April 2011

Inilah Lelaki Pemilik Penis Terpanjang di Dunia, 34 cm


Banyak laki-laki berbohong tentang saiz zakar mereka yang sebenarnya. Dengan mengatakan zakar mereka besar membuat mereka merasa lebih hebat dari lelaki-lelaki lain.
Sebahagian besar daripada lelaki-lelaki itu berkata bohong. Tapi ada satu orang lelaki yang boleh membuktikan bahawa saiz penisnya memang besar. Dia adalah Jonah Falcon, pemilik zakar yang terbesar di dunia.
Jonah Falcon mempunyai saiz zakar 34 cm, Falcon telah diukur untuk sebuah acara TV khusus. Rekod zakar terpanjang dan terbesar ini membuat Jonah Falcon menjadi salah satu dari sedikit orang yang merasa bangga dengan tubuhnya.
Jonah Falcon lahir di Broolyn, New York dan menyelesaikan kuliahnya di Bronx High School of Science.Sekarang bekerja sebagai editor senior di sebuah syarikat game internet.
Falcon pertama kali mendapat perhatian media selepas dia muncul dalam sebuah filem dokumentari HBO Swasta pada tahun 1999 Dicks: men Exposed, sebuah acara dimana para lelaki di wawancarai mengenai zakar mereka sambil bertelanjang bulat. Dia juga mendapatkan liputan tambahan setelah Majalah Rolling Stone melakukan wawancara dan mengangkat kisah hidupnya pada bulan Jun 2003.
Pada awal tahun 2006, beliau muncul dalam sebuah filem dokumentari di stesen Channel 4 Inggeris, di acara itu Jonah disebut sebagai pemilik "Penis Terbesar Dunia."
Majalah Rolling Stone menyebutkan, saiz zakar Falcon saat tidak ereksi adalah 24 cm (9.5 inci) dan 34 cm (13,5 inci) ketika sedang tegang. Di sebuah segmen Daily Show, Samantha Bee usaha untuk meyakinkan Jonah falcon untuk memasuki industri pornog . Falcon menolak, mengatakan akan "itu jalan keluar yang terlalu mudah dan tidak akan membantu kerjaya lakonanku menjadi lebih baik."

1 comment:

  1. Tonton TV1.T2.T3.TVi .Muzik Aktif,astro ria,astro prima.astro warna,astro ceria astro arena,bernama tv dan pelbagai channel menarik hanya di VECESTS SILA  > KLIK SINI <  untuk menonton 

    ReplyDelete