This Website contains adult content which may include images, sounds, and videos of a sexually explicit nature. If you are under 18, please leave the site now.

Tuesday, 19 April 2011

CARA MENIKMATI FARAJ WANITA

CARA MENIKMATI FARAJ WANITA

Apabila perkara utama tentang seks, rasa gairah dan berahi sudah bangkit.
Cairan faraj sudah sudah cukup ada untuk batang zakar dimasukkan.
Gunakan jari sapukan cecair faraj kepada dua-dua belah bibir faraj. Ini
untuk memastikan batang zakar mudah melepasi bibir faraj. Bibir faraj yang
kering mudah melecet apabila gerakan masuk dan keluar zakar dilakukan.
Letakkan kepala zakar dibibir faraj dan gunakan jari untuk membuka ruang
antara bibir agar mudah kepala zakar masuk. Setelah itu tekan
perlahan-lahan.
Sewaktu menekan, pandangan mata antara pasangan janganlah dilepaskan.  Tekan perlahan-lahan. Ini membolehkan faraj menyesuaikan dengan ukur lilit batang zakar.
Apabila batang dirasakan sudah masuk setengah. Lakukan btusukan masuk umpama perempuan itu masih dara. Setiap masa, setiap kali bersama lakukan hubungan seks umpama wanita masih dara.
Untuk tekanan batang zakar ke dasar faraj perempuan, tekanan ke pintu rahim wanita. Cium dan cumbulah bersama sepuas-puasnya dan kemudian pandanglah mata masing-masing tekan batang zakar sedalamnya. Perempuan perlulah sambut dengan angkatkan sedikit pinggul agar ia boleh sama dirasa kesedapannya. Kekalkan hubungan mata sepanjang hubungan seks sehinggalah mencapai klimak.
Mulakan dayungan apabila bersedia. Adakala, terutama wanita yang sudah lama tidak main, akan klimak dan puas akibat berahi yang lama dan rasa sedap batang masuk dalam pantat. Lelaki perlu tunggu sehingga klimak reda. Dayung perlahan-lahan pada awalnya dan lajukan dayungan mengikut naluri dan nikmat.
Pelbagai tempo tusukan masuk dan keluar batang zakar. Sebagai contoh sepuluh kali secara tempo laju dan lima kali tempo perlahan. atau tusukan masuk dan keluar zakar dalam pantat secara tempo lima kali laju dan sepuluh kali perlahan. Boleh juga keluar masuk batang zakar dalam pantat lima kali laju dan lima kali perlahan. Pelbagaikan.
Cara yang paling nikmat adalah dengan menekan ke dalam batang zakar dalamfaraj secara laju dan kemudian menarik keluar batang zakar daripada ruang farah secara perlahan. Lakukan sebanyak sepuluh kali.
Nikmat yang paling nikmat adalah apabila nikmat faraj dinikmati semasa
klimak atau orgasm bersama. Oleh kerana klimak wanita adalah sukar dijangka, sediakan mata ukuran yang akan dinyatakan oleh wanita yang sedap kesedapan.
Mata satu adalah nilai sedap seks baru bermula dayungan. Apabila nikmat semakin bertambah, wanita perlu nyatakan nilaian bertambah ke pada dua, kemudian nikmat seks semakin bertambah nilaian semakin meningkat. Yang paling tinggi adalah sepuluh iaitu perempuan klimak atau orgasm.
Lelaki apabila nilaian mencapai lapan atau sembilan apabila wanita yang
sedang menikmati nikmat batang masuk ke dalam pantat maka kawal air mani dan bersedia untuk pancutkan air mani apabila wanita klimak. Nikmat faraj akan lebih terasa apabila orgasm bersama.

1 comment:

  1. Tonton TV1.T2.T3.TVi .Muzik Aktif,astro ria,astro prima.astro warna,astro ceria astro arena,bernama tv dan pelbagai channel menarik hanya di VECESTS SILA  > KLIK SINI <  untuk menonton 

    ReplyDelete