This Website contains adult content which may include images, sounds, and videos of a sexually explicit nature. If you are under 18, please leave the site now.

Tuesday, 19 April 2011

Isteri Orang

Isteri Orang Benda nih terjadi tahun lepas. but still lagi segar. Aku nih suka lepak ngan kekawan aku kat kedai dekat ngan umah aku tuh. kekadang sampai muka aku dah familiar ngan orang yang dok kat situh. termasukla ader satu bini orang nih. Dia nih cun giler, umo dia aku rasa dalam mid 30 tapi kalah anak dara....perghhhhh..... so satu ari nih aku lepak la kat tempat biasa. aku masa tuh nak call member aku, so lepas call aku pun lepak jap isap rokok. pas sebatang-sebatang. masa tuh aku sorang. tetiba aku dengo suara. "Eh! Sorang jer malam nih?". aku pun usha la sapa yang cakap tuh. rupanya kakak tuh. sexi gak dia malam tuh. pakai baju tido keluar memalam.. tapi tak la baju yang tunjuk body. kena ader angle yang betul kalo nak usha tetek dia. AKu pun borak la ngan dia. Dia cakap dia keje ngan husband dia kat cheras jadik secretary. so malam nih husband dia tak der bawak anak-anak balik kampung. lama gak borak pas tuh dia ajak aku masuk umah dia boring kalo borak tak der air nih at least sambil minum tu okey gak. tengok jam baru pkol 9 malam. Aku pun set jer. aku follow la dia. masuk jer dia terus gi dapur amik air. masa dah ader lampu tuh baru aku perasan kecantikan dia terserlah. Power betul body dia. Dia jamu aku ngan coke. Aku tak kisah sangat. Pas tuh aku tanya dia bleh tak aku bukak dia punya video pasal aku nampak citer fools rush in. dia okay jer. pas lima minit dia cakap citer tuh bosan. dia ajak aku tengok citer yang best. aku set ajer. aku tanya mana. dia pun pegila amik kat atas. bila pasang jer aku terus terkedu. Dia nih pun layan citer blue gak. Aku pun joinla sekaki. bukan tak biasa tengok citer blue tapi layan sorang-sorang jer la. aku pun control jela. Takut tetiba konek stimkan...... memula dia dok sebelah aku. makin lama dia yang makin rapat. aku pun rasa malam nih dia tumbang kat aku nih. aku masih lagi control stim. and then tetiba dia pegang aku nyer jari. Aku pun balas. memula jari. pas tuh naik lengan, pas tuh gi leher. Aku memberanikan diri aku untuk cium dia. Dia balas ngan penuh respond. Dah stim rupanya bini orang nih. tangan aku start merayap kat badan dia sambil lidah aku mengulum lidah dia. Ha dah jumpa pun putingnya. aku picit pelan-pelan memula. konek aku rileks lagi. pas tuh makin lama makin geram aku teru picit kekuat puting dia. menjerit dia. aku pun cuak terus sambung balik cium mulut dia. agak lima minit cam tuh aku terus bukakan baju dia. hm.... dia pakai bra 3/4 cup tuh besar gak tetek bini orang. aku terus bukak bra dia ngan panties dia. terus gigit puting dia yang kecoklatan itu maklumlah anak dah 3. macam bayi kehausan aku dibuatnyer. sambil tuh tangan aku mengentel biji kelentit dia. pergh terangkat dia. memancut-mancut air mazi dia. Aku pun jilat la pantat dia kasi kering. pelik gak aku tak kering pulak pantat dia nih. makin banyak yang pancut tuh ader la. so aku pun bukak short aku aku suruh dia kulum sat. nazak dia nak masukkan konek aku dalam mulut dia tuh. maklumla dan stim giler nih. Aku kangkangkan dia luas luas bagi konek 8 inci aku masuk kat pantat dia yang dah basah abis tuh. pergh macam pantat anak dara lak punya la ketat. pandai betul dia maintain pantat nih. memula tuh kepala jer yang masuk. Aku terus spreadkan lagi kaki dia kasi besar sikit kangkang dia. baru bleh masuk. abis dah aku tunjal konek aku dalam pantat dia. aku mula la pergerakan biasa. kedepan kebelakang seperlahan yang mungkin. mulut dia terkumat kamit suruh aku laju lagi. muka dah herot-herot tahan sakit yang bercampur sedap nih. aku rileks jer. bukan aper sedap gak pantat mak orang nih. Aku pun tetiba laju menjerit jerit dia arghgghhghaagghaghh. pas tuh aku tunjal perlahan balik. lenih kurang 25 minit aku ubah position ngan dia. sekarang dia kat atas aku. dia yang enjut tangan aku memainkan biji kelentit dia lagi. lembab betul dia enjut. aku makin stim nih aku terus peluk dia dan uabah keposisi asal. aku yang enjut. aku bagi betul betol lagu giler. sambil tuh aku tanya "u want me to cum in or out,". dia hanya mengerang jer. tetiba aku rasa krem high giler aku.... dan lastly aku tekan dalam dalam. pasi pancut dalam. banyak betul stock sperm aku malam tuh. Lama gak aku kerjakan dia kat sejam aku enjut baru pancut. Aku ingat dah pancut tuh aku boleh la pakai seluar. dia tak bagi dia kata dia haus lagi. aku pun sumbat la konek aku dalam mulut dia. dia kulum secukupnya. tangan dia meramas-ramas telur aku. best gak cam nih. lelama aku rasa nak pancut. apa lagi dia pun terus jer isap konek aku. teru aku bagi kat mulut dia. penuh mulut dia ngan air mani aku. dia telan suma. pas tuh aku tido terus kat umah dia. pagi sok dia cakap "i never feel satisfied as last night with my man accept you,". aku senyum jer. Sekarang nih dia slalu tegur aku. tapi line tak clear kan so kita orang tak leh buat. so sambil aku tunggu tuh dia kenalkan aku kat member dia.Kalau nak jumpa kontek gua kat tradeprince att hot...mail...com sumanya cantik cam dia gak. aku tengah dok usha sorang nih. malam sok dia ajak aku kuwar makan. pas tuh aku ingat aku nak redah gak la. kang aku citer kat kau. boleh tak dia tuh tewas kat tangan aku......

No comments:

Post a Comment